Egészségvédelem

2234 Maglód, Fő u. 18. - Google térkép
Tel +36 29 325 103 E-mail - maria@mariapatika.hu
NYITVA TARTÁS

A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

Sipos PeterVannak egészségügyi problémák, amelyek rendkívül kellemetlenek, akadályozzák, hogy a beteg teljes életet élhessen, zavarják a mindennapokat. Egyeseknél nehezítő tényezőt jelenthet ezek természete, aranyér-probléma esetén ez kifejezetten tabu téma, nemcsak a család szűk körében, de sokszor még az érintett személy számára is. Pedig gyakori betegségről beszélünk, amely az esetek többségében egyszerűen és hatékonyan kezelhető. A témáról Dr. Sipos Péter, sebész, gasztroenterológus, proktológus főorvossal beszélgettünk.

Dr. Hegedűs TiborA kor előrehaladtával változik az emberi szervezet, mely a legérzékelhetőbb módon a nők esetén jelentkezik a termékeny időszak elmúlásával. A menopauza okozta hormonális és ezzel összefüggő lelki változások fokozottabb odafigyelést igényelnek. A kapcsolódó fókuszpontokról és felmerülő nehézségek leküzdéséről Dr. Hegedűs Tibor nőgyógyász szakorvossal beszélgettünk.

Balaicza ErikaMárcius van, közeledik a tavasz, de még mindig küzdeni kell az ilyenkor jelentkező fertőzéses betegségek ellen. A téli vírusok elleni védekezést nem ősz végén, tél elején kell elkezdeni. Egész évben erősítenünk kell immunrendszerünket. A vírusok, baktériumok legyőzéséhez szükséges erős védekezőrendszert nem lehet egyik napról a másikra felépíteni, de tény, hogy még most is meg lehet tenni az óvintézkedéseket.
Beszélgető társunk Dr. Balaicza Erika belgyógyász főorvos.

ToryVeraA karácsonyi szünet után ismét indul az iskola, óvoda, ez izgalmakkal teli időszak. A gyerekeket ismét várja a közösség ezért is fontos, hogy egészségesen és energiával telve töltsék el az év első hónapjait. A témáról Dr. Tory Vera csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, neonatológussal beszélgettünk.

­- Köszönjük Doktornő, hogy gyermekgyógyászati témában hosszú ideje ismét rendelkezésünkre áll és segít eligazodni a témakörben. Mit gondol, mennyiben tér el a bölcsődei – óvodás korú gyerekek vitaminszükséglete az iskolaérett 6-7 éves gyerkőcökhöz képest?