Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Egészségvédelem


Elérhetőségünk

Patikánk bejárata

Mária Web


Homeopátiás tanácsok

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1626032

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!

Impresszum

megfazas_orr Az Euphorbium comp.-Heel orcsepp különböző eredetű nátha kezelésére alkalmazható. A náthának a legkülönfélébb okai lehetnek, ez az orrcsepp hatásosan megtisztítja az orrnyálkahártyát a pörköktől és a szekrétumtól, miközben magát a nyálkahártyát nem károsítja.

 Megakadályozza a kellemetlen kiszáradást, biztosítja a szabad légzést és megszünteti a kellemetlen homlokfeszülést.

 

Az Euphorbium compositum-Heel orrcsepp a nátha vírusos, bakteriális és allergiás formáinak kezelésére egyaránt alkalmazható. Szénanátha esetén kiegészítő kezelésként megkönnyíti az orrlégzést és krónikus orrmelléküreg-gyulladás esetén is használható. Mivel jól tolerálható, gyermekek és csecsemők számára is ideális és tartósabb használata esetén sincsenek korlátozások.

Adagolás: A dózisadagoló szórófej egyszeri megnyomásával egy adag permetezhető ki. Szokásos adagja: felnőtteknek naponta 3-5 alkalommal 1 vagy 2 adagot juttatunk mindkét orrlyukba, 6 éven aluli gyermekek naponta 3-4 alkalommal 1 adagot juttatunk mindkét orrlyukba. A készítmény csecsemőknél is biztonságosan alkalmazható. A panaszok enyhülésével az adagolás gyakorisága csökkentendő.


Forrás:heel-info.com

 

Minden jog fenntartva Mária Patika 2007