Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Egészségvédelem


Elérhetőségünk

Patikánk bejárata

Mária Web


Homeopátiás tanácsok

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1626042

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!

Impresszum

megfazas Az Engystol szublingvális tabletta főleg influenza és tisztázatlan eredetű, lázzal járó fertőzések esetén segíti a szervezet saját védekező erejének aktiválását. Ezért használata influenza esetén homeopátiás influenza vagy nátha gyógyításra alkalmas szerrel kombinálva célszerű.


Nem csak vírusos fertőzések – a korábban említett influenza vagy lázhólyagok – esetén hatékony, hanem alkalmazása kiegészítésként egyéb vírusos betegségek, mint pl. kanyaró, rubeola vagy bárányimlő esetén is célravezető lehet. További előnye az Engystol alkalmazásának, hogy vírusos betegségek profilaktikus kezelésére is alkalmas.

Javallatok:
vírusfertőzések (pl. influenza *)
egyéb, lázzal járó fertőzések

*Ilyen esetben célszerű az Engystol tablettát egyéb, influenza és köhögés kezelésére szolgáló homeopátiás gyógyszerrel kombinálni (mint pl. Gripp-Heel tabletta vagy Euphorbium compositum-Heel orrcsepp).

Szokásos adagja: naponta 3x1 tabletta, a nyelv alá helyezve. Hagyni kell, hogy a nyelv alatt lassan szétessen.

Forrás:heel-info.com
 

Minden jog fenntartva Mária Patika 2007