Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Egészségvédelem


Elérhetőségünk

Patikánk bejárata

Mária Web


Homeopátiás tanácsok

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1626038

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!

Impresszum

Echinacea Az Echinacea angustifolia és az Echinacea purpurea, magyarul bíbor kasvirág, Észak-Amerika őshonos gyógynövénye. Neve az echinos - sündisznó szóból ered. Eredetileg az indiánok alkalmazták, miután rájöttek, hogy sok betegség gyógyításában fontos szerepet játszik. Olyan alkotórészeket tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszer működését. A növényből készített homeopátiás szer immunserkentő és gyulladásgátló hatású.Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti és húgyúti fertőzés kiegészítő és megelőző kezelésére alkalmas.
Erősíti az immunrendszert, vagyis a szervezet védekező képességét. A nehezen gyógyuló sebek, gyulladásos bőrbetegségek gyógyulását hatékonyan segíti.

Az ECHINACEA-nak a fertőzések kezelésénél tapasztalt jótékony hatása mellett a gennyesedések gyógyításában is gyógyszerkísérletekkel alátámasztott, tapasztalatokkal igazolt jelentősége van. A súlyos és makacs gennyedéssel járó elváltozások hagyományos és homeopátiás kezelését az ECHINACEA előnyösen egészíti ki. Alacsony homeopátiás hígításban (5 CH) megőrzi fitoterápiás hatékonyságát is.

Az immunrendszer megerősítése érdekében két hétig naponta 2x5 golyócskát ajánlott elszopogatni, majd 2 hét szünet beiktatása után - szakaszosan - októbertől áprilisig folytatni a szedését.


Forrás: Homeopátia

Minden jog fenntartva Mária Patika 2007