Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Egészségvédelem


Elérhetőségünk

Patikánk bejárata

Mária Web


Homeopátiás tanácsok

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1732574

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!

Impresszum

Viburcol vegbelkup 12 dbHomeopátiás gyógyszer. Lázas vagy láz nélküli nyugtalansági állapotokban, enyhe fertőzések tüneti kezelésére javasolt.

Gentos nyelvalatti tabletta 40 dbA prosztata akut és krónikus megbetegedéseinek (jóindulatú prosztata-megnagyobbodás, prosztatagyulladás), a húgyhólyag rendellenességeinek (húgyhólyag-erőtlenség, húgyhólyaggyulladás) és a vizeletürítés zavarainak (lassú és fájdalmas vizeletürítés, gyakori vizelési inger, sebészeti beavatkozást követő vizelési rendellenességek, éjszakai vizelés, ill. vizelési inger, nem teljes vizeletürítés) kezelésére, továbbá mellékhere-gyulladás kiegészítő kezelésére.

halicar_kenocsGyógynövénykivonat felhasználásával készült homeopátiás gyógyszerkészítmény. Viszketéssel együtt járó különböző bőrgyulladások, pl. ekzema, neurodermatitis (endogén ekcéma) tüneti kezelésére.

Stodal szirupA Stodal szirup homeopátiás gyógyszer, mely a homeopátiás gyakorlatban száraz és sok köpettel járó köhögés, továbbá ingerlő köhögés csillapítására, gége-, légcső- és hörghurut esetén alkalmazható.

oscillococcinum newÁllati eredetű anyagok felhasználásával készült golyócskák. Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére a vizsgálati tapasztalatok szerint. A homeopátiás gyógyszerek a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére hatnak.

Homeodent dobozok A mentol és paraben tartalom nélküli Homeodent fogkrémcsalád mind összetételében, mind csomagolásában megújult. Ezek gyógynövénytartalmú, biofogkrémek, így minden egészségtudatos és/vagy homeopátiás kezelés alatt álló páciens figyelmébe ajánljuk.

megfazas_orr Az Euphorbium comp.-Heel orcsepp különböző eredetű nátha kezelésére alkalmazható. A náthának a legkülönfélébb okai lehetnek, ez az orrcsepp hatásosan megtisztítja az orrnyálkahártyát a pörköktől és a szekrétumtól, miközben magát a nyálkahártyát nem károsítja.

megfazas Az Engystol szublingvális tabletta főleg influenza és tisztázatlan eredetű, lázzal járó fertőzések esetén segíti a szervezet saját védekező erejének aktiválását. Ezért használata influenza esetén homeopátiás influenza vagy nátha gyógyításra alkalmas szerrel kombinálva célszerű.

Echinacea Az Echinacea angustifolia és az Echinacea purpurea, magyarul bíbor kasvirág, Észak-Amerika őshonos gyógynövénye. Neve az echinos - sündisznó szóból ered. Eredetileg az indiánok alkalmazták, miután rájöttek, hogy sok betegség gyógyításában fontos szerepet játszik. Olyan alkotórészeket tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszer működését. A növényből készített homeopátiás szer immunserkentő és gyulladásgátló hatású.

A homeopátiás monokészítményekről A homeopátiás monokészítmények egy (ritkán több) összetevőt tartalmaznak. A felhasznált alapanyag különféle eredetű lehet: növényi, ásványi és állati eredetű. A homeopátiás monokészítményeket kizárólag homeopátiás szereket előállító laboratóriumokban állatják elő.

sedatif PC newNövényi eredetű anyagok felhasználásával készült, szopogatásra szánt tabletta.
A szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére szorongás, érzelmi labilitás, ingerlékenység, valamint alvászavarok esetén, különösen túlhajszolt egyének, hiperaktív gyerekek és idős betegek részére.

Minden jog fenntartva Mária Patika 2007