65 2 ezjobb

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Egészségvédelem


Elérhetőségünk

Patikánk bejárata

Mária Web


Homeopátiás tanácsok

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1618111

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!

Impresszum

Mályvatea A 100%-ban természetes alapanyagokból készült Mályva testsúlycsökkentő tea természetes és kíméletes fogyasztószer. A fodrosmályva (Malva verticellata) hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést, ami számos betegség okozója és rengeteg energiát von el a szervezettől.

Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása. A koffeinmentes gyógytea a szervezetet kiegyensúlyozottá és harmonikussá teszi. Méregtelenítő hatása révén segíti az egészség megőrzését.


Fogyókúrás tea elkészítése:

Egy teafiltert 2 dl vízzel leforrázzuk és 10 percig lefedve állni hagyjuk. Langyosan fogyasztható, étkezés után az esti órákban. Minden tea elkészítéséhez új filtert használjon! Naponta egy, szükség esetén kettő filter tea elfogyasztása javasolt. A kívánt súlycsökkenés elérésekor a mennyiség mérséklése ajánlatos, mellyel továbbiakban az elért testsúly szinten tartható! A túlzott teafogyasztás nem eredményez nagyobb fogyást!

Dr.Chen
 

Minden jog fenntartva Mária Patika 2007