65 2 ezjobb

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Egészségvédelem


Elérhetőségünk

Patikánk bejárata

Mária Web


Homeopátiás tanácsok

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1618134

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!

Impresszum

Jiangzhi Tongshu San (Szűztea) Forte (3 g x 15 filter)    A túlsúly, amely számos betegség okozója, modern korunkban globális problémát jelent. A Jiangzhi Tongshu San (Szűztea) mára a magyarországi piac egyik sikeres terméke lett. Pozitív tapasztalatok és vásárlói visszajelzések alapján hozta forgalomba a Dr. Chen Patika a Jiangzhi Tongshu San (Szűztea) Forte teakeveréket, amely a Szűztea áldásos hatását még intenzívebben biztosítja.

 
Összetevők: tea: Szűztea kivonat, útifű levél, perilla levél, lótusz levél; kapszula: szűztea kivonat, lótusz levél, lótuszmag

Kínában több száz éve ismerik a salakanyagok egészségre káros hatásait. Egy híres Tang dinasztiabeli császári orvos szerint: „Ha sokáig akarsz élni, végezz gyakran béltisztító kúrát!”

A szűzteában található polifenolok antioxidáns tulajdonságúak mely védő hatással van a szervezetre. A szűztea támogatja a zsírok oxidációját és lebomlását, segít csökkenteni az étvágyat és a test súlyát valamint segít a testsúly kontrollban.

A tea mellett a kapszulát is folyamatosan fejlesztettük. Ennek eredményeként született meg a Jiangzhi Tongshu San (Szűztea) Forte kapszula, amelynek jótékony tulajdonságai a teáéval azonosak.

Fontos megjegyezni, hogy a testsúly csökkenése akkor maradandó és egészséges, ha hosszú folyamat eredménye. A hirtelen fogyás egyrészt megterheli szervezetünket, másrészt igen hamar visszarendeződnek a zsírszövetek a kúra befejeztével. Fontos kihangsúlyozni, mindehhez rendszeres testmozgásra és változatos vegyes étrendre is szükség van.

A tea felhasználási javaslata: 1 teafiltert 2 dl forrásban lévő vízzel leforrázunk és 20 percig állni hagyjuk. Naponta 1-2 csészényi tea elfogyasztása javasolt, egy hónapon keresztül. A kúra után érdemes két hét szünetet tartani.

A kapszula adagolása: naponta 1-2 kapszula bevétele javasolt.

(Védjegy lajstromszám: 171 275; 88 996)
 
Forrás: Dr.Chen
 

Minden jog fenntartva Mária Patika 2007