Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Egészségvédelem


Elérhetőségünk

Patikánk bejárata

Mária Web


Homeopátiás tanácsok

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1512726

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!

Impresszum

Natúrvarázs teaAlkalmazása: A teakeverék fogyasztása megindítja a felhalmozódott salakanyagok kiürítését, valamint a kiválasztott vizelet mennyisége is megnő. Ezáltal az anyagcsere felgyorsul, a szervezet méregtelenítésének folyamata beindul.

 

Összetétel: máriatövismag, kukoricabajusz, aranyvesszőfű, bodzavirág, katángkóró, sédkenderfű, zöldtea, borsmenta, lenmag, citromfű.

Javallat:
Egy evőkanál teakeveréket 3-4 dl vízben forráspontig főzünk. 15-20 percig állni hagyjuk. Ízesítés nélkül lefekvés előtt fél órával fogyasztjuk. Napi egy alkalommal este, lefekvés előtti fogyasztása javasolt.

Ez a teakeverék a GYNKI által ellenőrzött ill. engedélyezett hazai tradicionális gyógynövényekből áll zöldtea hozzáadásával. Élettani szempontból fontos segítséget nyújt szervezetünknek a felhalmozódott salakanyagok eltávolítására, lerakódásának megakadályozására. Fokozza az emésztőrendszer kiürülését, megszünteti a székrekedést, és biztosítja a rendszeres székletet, tisztítja a vastagbelet a lerakódásoktól.

Az Angliai Királyi Orvosi Akadémia állítása szerint a betegségek 90 %-a összefüggésben van a tisztátalan vastagbéllel. Dr. Bernard Iesen szerint, aki a világ egyik vezető szaktekintélye a vastagbél kutatása és gyógyítása terén, a 40 éven felüli ember vastagbelében 2-12 kg súlyú lerakódás lehet. Következésképpen a felszaporodott toxinok beláthatatlan következmények sorozatát indíthatják el a szervezetünkben. (Dr. Ferenci E.: A halál a vastagbélben kezdődhet)
Ez döbbenetes megállapítás! Ennek ellenére hajlamosak vagyunk eme fontos szervünk mindenkori állapotát félvállról venni. Ezek után szinte törvényszerű, hogy segítséget nyújtsunk szervezetünknek lehetőleg természetes módon csodálatos gyógynövényeink felhasználásával.

A NATÚR VARÁZS Méregtelenítést elősegítő testsúlycsökkenést befolyásoló teakeverék a bélrendszert megszabadítja a lerakódásoktól, így a méregtelenítő folyamat elindulhat, továbbá a zsíranyagcsere beszabályozásával számolni lehet.
Gyakorlati tapasztalatok szerint a teafogyasztás során (3-4 hét) 2-4 kg havi fogyás várható koplalás nélkül. A kúra (min. 1 hónap) ideje alatt célszerű az étrendet egyénre szabottan kialakítani. A magas zsírtartalmú, valamint a sok felesleges egyszerű szénhidrátot (ún. üres kalóriát) tartalmazó ételek helyett különös hangsúlyt kell helyezni a megfelelő mennyiségű, lehetőleg friss, vegyszermentes zöldség és gyümölcs fogyasztására, ezzel biztosítva a szükséges rostbevitelt.
Fontos, hogy a napi folyadékbevitel a 2-3 liter mennyiséget feltétlenül elérje, ez főleg szénsavmentes ásványvíz, esetleg PI-víz legyen.

FONTOS! A méregtelenítést elősegítő testsúlycsökkenést befolyásoló teakeverék alkalmazását  - különösen ha valamilyen betegségben szenved - beszélje meg orvosával! Terhesség, szoptatás ideje alatt a tea fogyasztása nem ajánlott.

További várható tanácsok:

  • epekiválasztást serkentő
  •     hasi puffadást csökkentő
  •   székletlazító hatású
  •     enyhe vízhajtó
  •   tisztító hatására a bőrproblémák enyhülnek, a bőr felfrissül.Javasolt adagolásban mellékhatás jelentkezése eddig nem ismert.

Vigyázz a testedre, a szerveidre, következetesen tartsd tisztán, mert a tiszta testben tiszta lélekkel nő az akarat a jóra!

Forrás: Termékleírás 

Minden jog fenntartva Mária Patika 2007